Foredrag om Den nye Storstrømsbro og efterfølgende generalforsamling - Torsdag den 13. april 2023 kl. 17.00

Generalforsamlinger
København - Sjællands Sektion
Hammerholmen 43C, Hvidovre
April 13, 2023 17:00

Elektroteknisk Forening København-Sjælland Sektion

Den nye Storstrømsbro – sådan bliver en ny bro til
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Masnedø og Falster. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredje største bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Arrangementet giver dig indblik i byggeriet.

Ulrik Blindum fra Vejdirektoratet vil fortælle om byggeriet og med mange fotos fra elementfabrikken, byggepladserne på Masnedø, Falster og ude i Storstrømmen og give en status på anlægsarbejderne.

Storstrømsbroen har stor regional betydning og er samtidig en vigtig del af jernbanekorridoren mellem København og Tyskland. Denne jernbanekorridor vil i løbet af de kommende år blive styrket markant med etableringen af den nye bane København-Ringsted via Køge og det kommende anlæg af Femern Bælt-forbindelsen med tilhørende jernbanelandanlæg.


Med trafik aftalen af 21. marts 2013 besluttede Folketinget at anlægge en ny kombineret vej- og dobbeltsporet jernbanebro over Storstrømmen for at sikre den fremtidige kapacitet i denne centrale jernbanekorridor til Europa. En ny kombineret vej- og jernbanebro vil også sikre den lokale og regionale mobilitet, hvor det er vigtigt at opretholde vejforbindelsen over Storstrømmen af hensyn til den lokale trafik mellem Falster og Sydsjælland.


Om Ulrik Blindum:
Ulrik er uddannet civilingeniør fra DTU, og han har arbejdet i Vejdirektoratet i over 20 år i forskellige afdelinger og med forskellige faglige områder. Ulrik har i mange år været engageret i Vejhistorisk selskab, og han har i snart 15 år også undervist ved Vejsektorens efteruddannelse (VEJ-EU). De senere år har Ulrik været tilknyttet projektet Ny Storstrømsbro, som han har fået en meget stor indsigt i og viden om.

Afholdes hos PHOENIX CONTACT A/S
Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre

Torsdag den 13. april 2023 kl. 17.00


Tilmelding: til kasserer Kirsten Holst på tlf. 2047 1505 eller e-mail kirsten.holst@pcschematic.com.

Gebyr for deltagelse i foredrag og bespisning: 100,00kr.
Gebyr bedes indbetalt på konto 9570 13361495 eller MobilPay 2047 1505

Download den fulde invitation her.

Download invitationen som PDF ved at klikke her.
Nyheder og aktiviteter

Følg med i de seneste nyheder og aktiviteter

Vil du have besked som én af de første når der sker noget nyt?

Tak for din tilmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.