Databeskyttelse hos Elektroteknisk forening

Beskyttelse af dine private personlige oplysninger er vigtige for Elektroteknisk Forening. Denne privatlivspolitik skitserer den af Elektroteknisk Forening anvendte praksis ved forklaring af, hvordan vi indsamler, overfører, bruger, offentliggør og gemmer dine private oplysninger.

Gennemse venligst disse politikker for at forstå hvordan dine personlige oplysninger vil blive behandlet når du videregiver oplysninger til os, enten via mail, hjemmeside eller andet. Hvis du har nogle spørgsmål eller bekymringer omkring denne privatlivspolitik, send da venligst en e-mail til Elektroteknisk Forening ved at skrive til info@dkef.dk 

1. Indsamling af oplysninger
Generelt kan du besøge www.dkef.dk anonymt uden at aflægge nogen form for personlige oplysninger. Vores web servere indsamler visse ikke-personlige data, såsom domænenavne og IP-adresser når computere får adgang til vores hjemmeside. Under alle omstændigheder anvendes disse data kun til at måle og forbedre vores hjemmesides præstationer, og ikke til personlige brugeres identitet. Vi kunne også behandle ikke-personlige oplysninger, såsom sted og sprog til hjælp med forbedring af vores hjemmeside.
Hvis du ønsker at kontakte os, vil vi bede om personlige oplysninger, såsom dit navn og mailadresse/telefonnummer, så vi kan svare på din forespørgsel. Hvis du tilmelder dig et events ol. Tilmelder dig som personligt medlem, eller din virksomhed som medlem, vil vi bede om personlige oplysninger, såsom dine erhvervsmæssige oplysninger, som titel, navn, virksomhedsadresse, kontaktoplysninger samt fakturerings- og forsendelsesoplysninger, vi vil ligeledes bede om dine private oplysninger, din adresse og mailadresse. Det gør vi i det tilfælde at et medlem skifter job, for at opretholde forbindelsen til medlemmet kræver det at vi har medlemmets private oplysninger. Cookies er små stykker data, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Hjemmesiden www.dkef.dk bruger cookies på dette tidspunkt med et enkelt formål, nemlig at standardisere tilbagevendendebesøgende til deres geografiske præferencer. Elektroteknisk Forening indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis det viser sig at vi har indsamlet personlige oplysninger fra børn under 13 år, vil vi aktivere sletningen af oplysningerne.

2. Overførsel af oplysninger
De oplysninger du selv har registreret gemmes på en webserver, der indeholder optimereret databeskyttelse. Dog kan ingen dataoverførsel over internettet garanteres sikker, så enhver datatransmissioner på egen risiko Elektroteknisk Forening bestræber sig på at beskytte overførslen af ​​dine oplysninger, men kan ikke garantere imod, og vil ikke være ansvarlig for videregivelse grundet fejl i overførslen eller uautoriserede handlinger fra tredjemand.

3. Brug af oplysninger
Vi kan indsamle, bruge, overføre og udlevere ikke-personlige oplysninger til ethvert formål. Personlige oplysninger fra dig, såsom under “Kontakt os”, vil kun blive brugt af Elektroteknisk Forening til det angivne formål som f.eks. eventdeltagelse eller medlemskab hos os. Elektroteknisk Forening sælger ikke dine personligt identificerbare oplysninger til nogen tredjepart.

4. Offentliggørelse af oplysninger
Generelt vil dine oplysninger kun benyttes af Elektroteknisk Forening. Personlige oplysninger indsamlet via vores hjemmeside er begrænset til Elektroteknisk Forenings medarbejdere til at opfylde din anmodning og til at udføre pligterne i deres job.

5. Deling af personlige oplysninger i forbindelse med eventtilmelding
Vi vil i forbindelse med tilmelding til et event dele dine personlige oplysninger som navn, arbejdstitel, telefonnummer, email-adresse og arbejdssted med de øvrige deltagere i form af deltagerlister, samt via et b2b-modul hvis ekstern foredragsholder ellerlignende indgår i eventet.
Elektroteknisk Forening kan også videregive dine personlige oplysninger, hvis det er nødvendigt at gøre det ved lov, hvis vi i god tro mener en sådan videregivelse er påkrævet, eller i hastende omstændigheder, hvis vi mener, videregivelse er nødvendig. Som beskrevet ovenfor, vil Elektroteknisk Forening ikke sælge eller dele dine personlige oplysninger med tredjeparter.

6. Lagring af oplysninger
Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke for denne slags sider. Elektroteknisk Forening er ikke ansvarlig for den fortrolighedspraksis på andre hjemmesider af denne slags. Læs venligst privatlivspolitikker af eventuelle andre websteder, du besøger.

7. Samtykke
Ved at bruge Elektroteknisk Forenings hjemmeside, giver du Elektroteknisk Forening dit samtykke til indsamling og brug af disse oplysninger.  

8. Opdateringer
Elektroteknisk Forening kan opdateredenne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Hvis vi ændrer politikken på en materiel måde, vil en meddelelse blive lagt ud på vores hjemmeside sammen med den opdaterede fortrolighedspolitik.

Senestopdateret 08-07-2022.