top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Bliv medlem!

Bliv medlem af Elektroteknisk Forening

Det er nemt at melde sig ind
Gå ind under "Bliv medlem" øverst, udfyld den lille formular og klik på "send". Du modtager efter kort tid bekræftelse på din indmeldelse samt en kontingentopkrævning. Du kan med det samme deltage i arrangementerne.

Hvad går medlemskab ud på?
I Elektroteknisk Forening beskæftiger vi os med stærkstrøm, svagstrøm, automation, It, tele, herunder fx bredbånd. Her mødes engagerede kollegaer på tværs af uddannelser: elektrikere, ingeniører, teknikere, installatører, maskinmestre eller salgsuddannede. Der er mulighed for at etablere netværk i hele branchen: hos producenter, elgrossister, installationsforretninger, rådgivere, entreprenører, elselskaber mv.

Hovedaktiviteten er virksomhedsbesøg, foredrag og studieture. Ca. 900 medlemmer fordelt på 5 sektioner er fælles om interessen for elteknik og ønsket om at følge med i udviklingen.

Medlemmerne modtager i kraft af medlemskabet fagbladet Elteknik, som udgives af forlaget TechMedia. Derudover udgiver Elektroteknisk Forening denne hjemmeside og et elektronisk nyhedsbrev.

Elektroteknisk Forening er en traditionsrig forening, men også en forening, som er fornyet og moderniseret, så vi udgør et nutidigt samlingspunkt i en dynamisk branche.

Hvad koster det at være medlem?
Årskontingent i 2018 er 780 kr. inkl. moms. 
Der er varierende deltagergebyrer til arrangementerne. Inkluderet i kontingentet er abonnement på bladet Elteknik, som Techmedia udgiver 10 gange om året.

Her er en flyer "Bliv medlem" som du evt. kan printe ud og give til den i din omgangskreds som kunne tænkes at have glæde af at være medlem af Elektroteknisk Forening,


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.