top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

2020-03-10 Hold hjernen frisk

10. marts kl. 16.30 til 18.00: Hold hjernen frisk - hele livet. Mødet afholdes på Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle

I samarbejde med IDA inviterer vi til et spændende foredrag om de muligheder, vi har for at bevare "Hjernen Frisk-hele livet".

Et langt aktivt liv kræver, at vi plejer hjernen, og give den udfordringer - men hvordan holder vi vores hjerne frisk så længe som muligt?

Forskning viser, at fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er vigtige elementer, og det er aldrig for sent at gå i gang!

Foredragsholder er læge, hjerneforsker og lektor Ellen Garde fra Center for Sund Aldring på Instituttet for Folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet.

Ellen Garde lagde med sin ph.d. afhandling fra 2001 om "ar i aldrende hjerner" linjen for sin fremtidige forskningsvirke

Hvor man tidligere anså ar på hjernen, som en del del af det at blive ældre, har bl.a. Ellen Gardes forskning vist, at ar har betydning for hjernens effektivitet, og at de også kan være tegn på forskellige sygdomme.

Ved at udfordre hjernen hele livet og behandle hvor nødvendigt, kan man sagtens bevare sin kognitive funktion - med eller uden ar!

Pris kr. 100,-.

Tilmeld dig snarest til Carina Reichle på crj@solar.dk. / tlf. 7652 7012. senest den 5. marts kl. 12.00.

Husk, du er først tilmeldt, når du har modtaget bekræftelse herpå, enten via mail eller telefonisk ved tilmelding. Tilmeldingen er bindende og udløser et “no show“ gebyr på kr. 200,- ved manglende fremmøde.

Betaling kan ske på vores konto reg. nr. 3737 konto nr. 3733439378. Husk at angive navn ved indbetaling.


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.