top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Nyt OUH – solcelleanlæg
Onsdag d. 20 november kl. 16 besøger vi det nye solcelleanlæg ved NytOUH
Mødested: Besøgscenter, Søndre Hospitalsvej 50, 5260 Odense S.


Solcellepanelerne i det nye anlæg dækker et areal på omkring 2,4 hektar og det forventes, at anlægget kommer til at producere omkring 4.500 MWh om året. Det svarer til energiforbruget i knap 900 danske husholdninger. Om sommeren vil produktionen fra anlægget stå for cirka 45 procent af det daglige strømforbrug på Nyt OUH – på årsbasis vil bidraget fra solcellerne være på omkring 20 procent.

Anlægget er i drift fra midt i november 2019, så vi bliver nogle af de første gæster der ser det imponerende anlæg i drift.

Solcellerne vil i første omgang levere strøm til byggepladsen, indtil hospitalet åbner i 2022.

Vi bliver vist rundt af Jørgen Heine Rasmussen, direktør for Grid connections ved Better Energy Solutions, der har leveret solcelleanlægget.

Efter rundvisningen går vi indendørs, hvor vi, udover at kunne stille spørgsmål, vil høre om solceller, solcelleparker, udvikling, markeder, subsidier og meget mere.

Om Better Energy Solutions

BE´s primære forretningsaktivitet og strategi er uafhængig elproduktion (Independent power producer ”IPP”). De har leveret en række meget store solcelleanlæg i Danmark, herunder anlægget der skal forsyne NytOUH med grøn energi. Better Energy er et IPP-selskab, og deres store solcelleanlæg er uafhængige IPP-enheder. Som elproducent genereres indtægter fra salg af elektricitet, men der leveres også løsninger, hvor komplette anlæg sælges til en kunde, som efterfølgende selv drifter anlægget.

Better Energy har egen ekspertise inden for design, konstruktion, finansiering, bygning, drift og vedligeholdelse af solcelleanlæg. Ligeledes har Better Energy udviklet egne teknologier og kompetencer til drift i stor skala og asset management (AM) tjenester.


Der vil blive sluttet af med en sandwich og en øl / sodavand.

Pris 100 kr. Tilmelding til Peter Dansbo på e-mail til pda@sbf.dk Sidste frist for tilmelding er mandag d. 18. november


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.