top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Hovedbestyrelsesmøde den 29. november:

Kontingentet sættes ned

Et hovedbestyrelsesmøde i Elektroteknisk Forening er netop afholdt ved P.A.P i Viby ved Aarhus, hvor landsformand Bent Cramer var vært.

På dagsordenen var opfølgning på et udviklingsseminar i september, hvor der blev udpeget en række indsatsområder, hvor kontingents størrelse var ét af dem.

Hovedbestyrelsen har nu besluttet at nedsætte kontingentet fra de budgetterede 785 kr. til 535 kr. årligt.

Det svarer til 32 % nedsættelse for dem, der betalte normalkontingent, og 9 % for dem, der havde mulighed for nedsat kontingent (pensionister og efterlønnere).

Der er fremover ét fælles kontingent for alle - ud fra, at det koster det samme at administrere og betjene alle.

Nedsættelsen er mulig, fordi der er gennemført betydelige besparelser. Fx ophører vi med foreningssider i bladet Elteknik. Det var vigtigt for bestyrelsen, at medlemmerne fik del i den besparelse. Medlemmerne vil fortsat modtage bladet.

Der var i forvejen også besluttet en slankning af administrationen, men på mødet besluttede man yderligere besparelser. Generalsekretæren går ned i tid i forbindelse med sin pension.

Sektionerne mærker næsten ikke besparelserne. Et tilskud ift nye medlemmer fjernes, og i den forbindelse blev det besluttet ikke længere at give vin til stillere og nye medlemmer, et hvervetiltag, som ikke længere har nogen effekt.

Der spares ikke på arrangementerne, der er kernen i foreningen og der vil fortsat blive arbejdet på at løfte kvaliteten af dem og at markedsføre dem lokalt.

Landsformanden takkede hovedbestyrelsen for det gode fremmøde og for at alle brænder for sagen. Det ser ud til at lykkes at sætte noget i gang, sluttede han.

Næste hovedbestyrelsesmøde er den 14. marts og her vil man arbejde videre med ideer til at forny foreningen og trække nye medlemmer til.


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.