top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

2017-03-16 Regnskab og budgetter

Regnskab 2016

Download regnskabet her.

På hovedbestyrelsesmødet den 16. marts 2017 fremlagde kassereren regnskabet. Vi har igen oplevet faldende kontingentindtægter pga. færre medlemmer. Indtægter fra annoncer er stabile. Hjemmeside og nyhedsbrev er lagt sammen i én post. Renter mv. er nu igen stabile – men ikke prangende.

I henhold til vores vedtægter har vi ikke investeret i aktier kun i obligationer, men de har jo ind imellem vist sig også at være risikobehæftede. Vores Sparinvest high yield value bonds obligationer arter sig dog nu igen pænt, så vi beholder.

 I alt har vi 18.406 kr. mindre i indtægter end budgetteret.

Omkostningerne har udviklet sig positivt. Det meste er kontraktbestemt og derfor forudsigeligt. Men markedsføringsudgiften er lavere pga. tilskud ift nye medlemmer. Der er ikke brugt penge til bestyrelsen eller til diverse og der har været få webudgifter i øvrigt. Kun administrationsudgiften er lidt højere end budgetteret, den rummer bl.a. gaver og kørsel, som af natur er variabel.

Resultatet er i alt 16.602 kr. bedre ind i budgettet og vi ender på et underskud på 35.605 kr., hvilket er tilfredsstillende, da det altså er bedre end forventet.

Hovedbestyrelsen godkendte regnskabet.

I det reviderede 2017 budget regner vi igen med et mindre fald i antallet af medlemmer og et tilsvarende fald i kontingentindtægter. Den nye aftale med generalsekretæren omkring afregningen påvirker udgifterne i nedadgående retning, derfor et behersket underskud på 20.330 kr. I 2018 er der en lille stigning i kontingentet på 5 kr. inkl. moms som svarer til stigningen i prisudviklingen.

Også budgetterne blev godkendt.


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.