Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side

Om foreningen

I Elektroteknisk Forening beskæftiger medlemmerne sig med stærkstrøm, svagstrøm, automation, it og tele, herunder fx bredbånd.

Vi mødes med engagerede kollegaer på tværs af uddannelser: elektrikere, ingeniører, teknikere, installatører, maskinmestre eller salgsuddannede. Der er mulighed for at etablere netværk i hele branchen: hos producenter, elgrossister, installationsforretninger, rådgivere, entreprenører, elselskaber mv.

Hovedaktiviteterne er virksomhedsbesøg, foredrag og studieture. Ca. 900 medlemmer fordelt på 5 sektioner er fælles om interessen for elteknik og ønsket om at følge med i udviklingen.

Medlemmerne modtager i kraft af medlemskabet fagbladet Elteknik, som udgives af forlaget TechMedia. Derudover udgiver Elektroteknisk Forening denne hjemmeside samt et elektronisk nyhedsbrev.

Elektroteknisk Forening er en traditionsrig forening, men også en forening, som er fornyet og moderniseret, så vi udgør et nutidigt samlingspunkt i en dynamisk branche.

Foreningen er opdelt i følgende fem sektioner:
Nordjysk Sektion, Jydsk Sektion, Sydjysk Sektion, Fynsk Sektion og København-Sjællands Sektion.

Hvordan bliver jeg medlem?
Send en email til os på info@dkef.dk med navn, adresse, firma, tlf., emailadresse. Så får du kort tid efter en velkomstmail fra os.

Årskontingent 2017: 775 kr. inkl. moms. (2018: 780 kr.)

Nedsat kontingent
Er du pensionist eller efterlønner? Så kan du få nedsat kontingent, i 2017 575 kr. inkl. moms. (2018: 580 kr.)
Bemærk at det er muligt at få nedsat kontingent, uanset hvor mange år, du har været medlem.
Ring til sekretariatet eller send os en e-mail.
Man kan ikke få nedsat kontingent med tilbagevirkende kraft.
Her kan du læse vedtægterne for Elektroteknisk Forening.

Elektroteknisk Forening

Kronprinsensgade 28
5000 Odense C Tlf.: 40 56 01 48
Træffes ved personligt fremmøde på adressen efter aftale.

E-mail: info@dkef.dk

Kontortid:
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 12.00 og 13.30 - 15.30.
Fredag kl. 08.00 - 12.00.

Download en PowerPoint præsentation her.

Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.