top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 
København Sjælland Sektionens studietur 19. - 20. maj 2019
Wunderland og Airbus i Hamburg
Turen går i år er en 2-dages tur med bus til Hamborg hvor vi skal besøge Miniature Wunderland og Airbus.
 
Vi har afgang fra DGI-byen søndag kl. 07.00, og kører via Rødby til Hamborg. I bussen serveres undervejs et smurt rundstykke, kaffe og en bytter.

I Hamburg spiser vi en let frokost på ”Hamburger Veermaster” i centrum af Hamburg. Herefter besøges Wunderland, der er en modeljernbaneudstilling, der med sine 1.499 m² store anlæg er verdens største og omfatter typiske landskaber og kendte bygninger fra Tyskland, Østrig, Schweiz, Skandinavien og senest Italien.

Blandt højdepunkterne kan nævnes kørende biler, en lufthavn med lettende og landende fly og ikke mindst et utal af både realistiske og morsomme detaljer.
          
Vi overnatter i enkeltværelser på Crown Plaza Hotel centralt i Hamburg, hvor vi også indtager vort aftensmåltid.
Mandag køres til Airbus i Finkenwerder, hvor vi får en guidet rundtur på området og i produktionshallerne. Efter besøget hos Airbus kører vi til Gaststätte ”Zur Elbbrücke” hvor vi skal have en let frokost inden turen går mod København.

Alt dette for kun 3.125,00 kr. pr. person, dækkende bus, morgenmad i bussen, broafgift/færgebillet, hotelovernatning i enkeltværelse, aftensmad, morgenbuffet, 2 gange frokost samt afgifter til entre og guider.
Bemærk:
  • Turen skal ikke betales til foreningen, men turafgiften opkræves direkte hos den enkelte rejsedeltager af Egons rejsebureau, der er turens arrangør.
  • For at få adgang til Airbus skal flg. oplyses ved tilmelding: Fornavn, efternavn, bopæl (dvs. gade, nr. by), fødselsdato, fødselssted, nationalitet.
Tilmelding senest den 28. marts 2019 på tlf. eller e-mail til kasserer Jørgen Steen Pedersen Tlf. 29907755 e-mail: kbh@dkef.dk 
  
     

Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.