top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

2019-01-15 Torskespisning

Den 15. januar kl 17.00 holder vi nytårsmøde på Møllekroen, Brolandvej 7, 5320 Agedrup, med foredrag og torskespisning.

Elektroteknisk Forening – Fyn har fået en virkelig spændende indlægsholder i forbindelse med den årlige torskespisning.

Murad Ahmed: Er din virksomhed digitalt rustet til fremtiden? 

Indlægget bliver spændende og interessant for alle medlemmer, og absolut relevant for dem der er i berøring med digitale medier og platforme, samt markedsføring, rekruttering  mm.

Murad Ahmed  er adm. direktør og ejer af videobureauet MakeSense.dk  (grundlagt 2011) & det digitale marketingbureau NewdayMarketing.dk (grundlagt 2018.)  Han er uddannet journalist fra SDU + Morgenavisen Jyllands-Posten 2002, og har efterfølgende bla. beskæftiget sig som nyhedsreporter, studievært og nyhedsredaktør på TV-2 og TV-Avisen, studievært, tilrettelægger og redaktør på DR2, freelanceproducer for diverse filmselskaber, herunder Nordisk Film, Metronome mfl.

At være digital som virksomhed kan være værdiskabende, hvis man gør det rigtigt og konsekvent. Men begrebet “digital" kan være abstrakt for mange. Dette foredrag gør det konkret, håndgribeligt og giver indsigt i, hvordan og hvorfor det kan være værdifuldt at have en strategi for en virksomheds digitale tilstedeværelse.

Murad Ahmed dykker ned i de helt elementære ting, der skal være tænkt over, hvis blot man er på nettet i 2018. Eksempelvis bør mål - og formål - med at være digitalt parat være på grund af umiddelbare årsager som disse: Branding, online salg, leadgenerering og rekrutteringsformål. 

Han giver indblik i, hvordan algoritmerne fungerer og belønner godt indhold, og hvordan man også bliver straffet, hvis man blot lader stå til.

Efter dette foredrag serveres der kogt torsk med alt tilbehøret inkl. 1 øl/vand og en snaps.

Til dessert får vi pandekager med is samt kaffe.

Tilmelding senest den 8. januar på e-mail til Peter Dansbo på email til pda@sbf.dk.

Prisen er kr. 400,00, som afregnes direkte med Møllekroen. Såfremt man ikke ønsker pandekager med is, er prisen kr. 375,00. (Oplyses ved tilmelding).

Husk du må gerne invitere en gæst med!


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.