top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

2018-05-29 Haarslev Industries

Tirsdag d. 29. maj kl. 17.00 besøger vi Haarslev Industries, Bogensevej 85, 5471 Søndersø.

Hårslev Maskinfabrik blev grundlagt af Leif Østergaard i 1973 på grundlag af landsbyen Hårslevs smedje, som hans far startede. I 1977 solgte de det første anlæg til behandling af slagteriaffald til en kunde i Grækenland og siden er virksomheden vokset bl.a. ved hjælp af mange opkøb.

I dag producerer Haarslev Industries udstyr indenfor industrier som kød, pet food, fisk, olie, miljøbeskyttelse og biobrændstof til kunder over hele verden.

Haarslev Industries er verdens største i sin branche og har over 1100 ansatte. Omsætningen er pt. omkring 1,5 mia. kr. Men det er koncernens mål er at vokse med 50 procent i de kommende 3-4 år. Det indebærer bl.a. opbygningen af en ny udviklingsafdeling i Hårslev.

Princippet er simpelt: I stedet for blot at smide rester af kød, fjerkræ og fiskeproduktion ud, brydes affaldet ned i dets bestanddele, herunder proteiner og mineraler, ingredienser som kan bruges. Haarslev leverer det specialudstyr, som gør denne proces mulig.

Pris 100 kr. inkl. sandwich og en øl eller vand.

Tilmelding til Peter Dansbo på email til pda@sbf.dk.

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 25. maj.

Husk du må gerne invitere en gæst med!


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.