top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Onsdag den 21. marts 2018, kl. 18.30.

Besøg hos NORDJYSKEMEDIER A/S Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø.

Vi skal rundt i huset og se nyhedsstudiet redaktionen samt rundt i trykkeriet. Her lidt om huset vi skal besøge.

  1. NORDJYSKE Medier har leveret nyheder siden 1767
  2. NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en historie, der går tilbage til 2. januar 1767

Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

Nordjyske  er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. De udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 29 lokale ugeaviser.

De står bag Danmarks første 24 timers tv-kanal, 24NORDJYSKE, websitet nordjyske.dk, en række nærlokale websites og tre radiostationer. Desuden står de for distribution af aviser og reklamer i Nordjylland gennem NORDJYSKE Distribution.

I nyere tid har de udvidet fokus til at omfatte flere digitale aktiviteter. Nordiske Medier udgiver nyhedsbreve til erhvervslivet i både Danmark, Sverige og Norge. Jubii.dk og Bazoom er digitale medier med fokus på fritid og underholdning, og koncernen omfatter også NORDJYSKE Magasiner, der udgiver en række livsstilsmagasiner som MAD&Venner og Vi med Hund.

NORDJYSKE Medier leverer indhold til nordjyder når som helst og hvor som helst, uanset hvilken medieform brugerne foretrækker, og de leverer annonceeffekt til annoncørerne, uanset hvilke målgrupper de vil nå. 80 procent af alle nordjyder bruger hver dag et eller flere af deres medier, og på en uge er de i kontakt med 85 procent af nordjyderne.

Deres trykkeri kan udover at trykke aviser også levere skræddersyet digitalprint.

Vi slutter aftenen af med en kop kaffe og et stykke kage til. Pris pr. deltager kr. 50,- alt inkl.  

Sidste tilmelding er torsdag den 15. marts kl. 12.00. Til Dorthe Delfs hos CUBIC på drd@cubic.dk eller 98822400, eller Søren Poulsen spo@cubic.dk 40756628. Hvis ikke der er afbud senest kl. 9.00 på mødedagen vil deltager gebyret blive opkrævet. Husk at man er altid velkommen til at tage en kollega med til vores møder.


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.