top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

CO2 Light A/S

25 medlemmer var mødt op til et fyraftensarrangement hos CO2 Light i Aalborg den 7. februar.


Henrik Bruntse førte med sikker hånd forsamlingen igennem LED belysningens mange fordele.

Senere kom han også i sit indlæg ind på de faldgruber, som findes i et marked, der vinder så hurtigt frem, at der også er plads til knap så seriøse udbydere i branchen.

CO2 Light projekterer og sælger LED belysning og lyskilder i hele Danmark. De har en erfaring og et bagland, som er solidt funderet i nogle at de bedste leverandører indenfor området.

De har udviklingsafdelinger i Danmark og Kina og arbejder sammen med universiteterne om test og udvikling af nye produkter. På lyskildesiden er de Verbatin Master forhandler med lyskilder, som henvender sig til det professionelle marked.

De samarbejder med de største installationsvirksomheder i Danmark og har på deres hjemmeside en lang liste af projekter, hvor de har leveret LED belysning.

Vi blev guidet igennem lysberegninger, farvegengivelse, lumenværdier og meget mere. 

Der blev givet bud på en udvikling, som tyder på, at det indenfor 12 måneder kommer nye lamper og lyskilder, som i kvalitet og l

ysstyrke vil være dobbelt så gode som de kilder, der findes i dag. Det handler i høj grad om varmeafledning i lyskilde og driver.

Spørgelysten var stor og vidnede om, at området har stor interesse hos vores medlemmer.

Efter præsentationen var der rig mulighed for at kigge på produkter og spørge ind til aktuelle opgaver, hvor man kunne få et råd med på vejen.

Traditionen tro sluttede vi af med lidt godt til maven, inden vi tog afsked til et hurra for Elektroteknisk Forening og CO2 Light.

Karsten Jensen

Nordjysk Sektion sponseres af:


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.