top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

2019-03-20 Kontingentopkrævning

I perioden fra februar til og med marts udsendes kontingentopkrævning fra Elektroteknisk Forening.

Når man melder sig ind er medlemskab gratis i indmeldesesåret, så man bliver først opkrævet kontingent i det første hele år, man er medlem. Man kan kalde det et prøvemedlemskab. Man skal så huske at melde sig ud seneste den 31/12 i indmeldelsesåret, hvis man ikke ønsker at fortsætte som medlem.

Kontingentet er i 2019 på 535 kr. inkl. moms.

Det er TechMedia, der håndterer kontingentopkrævningen via Nets . Det er forklaringen på, at det er deres navn, der står på opkrævningen.

Manuel faktura: En del medlemmer modtager det vi kalder en manuel faktura med email fra Elektroteknisk Forening.

En manuel faktura giver mulighed for at vi kan sende fakturaen til en anden adresse (firmaadressen) end den du modtager bladet Elteknik på. Hvis du ønsker dette fremover, skal du blot give besked på info@dkef.dk.

Elektronisk indbetalingskort: Hvis du har sat hak ved at du ønsker at modtage elektroniske indbetalingskort i din netbank, så vil du få opkrævningen her. Hvis man ikke har indstillet sin netbank til at man får besked på mail når der ligger et indbetalingskort, så kan man let komme til at overse det, hvis man ikke af og til er inde på sin netbank.

Du skal fjerne hakket ved elektronisk indbetalingskort i din netbank, hvis du ønsker opkrævning via Betalingsservice eller hvis du ønsker et traditionelt indbetalingskort tilsendt med posten.

Elektronisk faktura: En del virksomheder, især offentlige institutioner, forlanger at få en elektronisk faktura. Det kan vi ikke klare automatisk, men du kan give os besked om, at du ønsker en elektronisk faktura og oplyse firma, adresse samt ean-nummer, så foretager vi den elektroniske fakturering manuelt.

Hvis du ønsker at melde dig ud: Husk at udmeldelse, ifølge vores vedtægter, skulle have været sket senest den 31. december, hvis du ville undgå at betale kontingent for næste år.

Men indtil betalingsfristen (normalt omkring 5. marts) behandler vi det dog smidigt, så du kan faktisk også melde dig ud til udgangen af kvartalet og så kun betale en del af årskontingentet. 

Husk evt. adresseændring: Meget foregår på email i dag. Så nu skal du ikke bare huske at meddele os om adresseforandring, når du flytter. Nu er det også vigtigt, at du fortæller os det, når du får ny emailadresse.

Skriv til os på info@dkef.dk.


Elektroteknisk Forening | Kronprinsensgade 28  | 5000 Odense C | Telefon: 40 56 01 48 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.